Bereid jouw muziek video voor


Wij helpen jou met je muziekvideo

Als je door ons een muziek video wilt laten maken willen wij je graag helpen. Om een perfecte video te maken is een goede voorbereiding essentieel. Daarom hebben wij een boekje gemaakt met hints en tips. Nuttige aanwijzingen. Zaken waar je misschien nooit aan dacht maar die er wel voor kunnen zorgen dat jouw video slaagt. Video is heel eerlijk. Het toont de show die jij aan je publiek toont. Als er iets niet klopt dan is  dat meteen zichtbaar. Steftiaan registreert en monteert maar maakt jullie show niet. Je hebt alles zelf in de hand. Dat boekje stellen we gratis ter beschikking. Vul ons contactformulier in om het boekje te downloaden.

 

 


Haal alles uit betaalbaar filmen

Lees het. Bespreek het met jouw band. Werk de checklist door. Als je alle aanwijzingen hebt opgevolgd kan er weinig meer mis gaan. Laat het Steftiaan weten als de voorbereidingen zijn gedaan zodat we een afspraak kunnen maken voor de opname.

 

Ondanks dat Steftiaan heel betaalbare tarieven rekent zou het jammer zijn als je kosten maakt voor een video die niet is wat je er van verwacht terwijl je zelf niet goed voorbereid was.

 

Download onze hints en tips om je video perfect voor te bereiden.


Ayreon Universe

"Hele leuke filmpjes. Erg goede communicatie en dito levertijd van de filmpjes!
Perfect om je band eens goed te promoten."

Travels CD release

" Heel vette beelden en shots!"

Hans Dulfer

"Ik wilde jullie even bedanken voor de prima video."

Leif de Leeuw Band

"Mooie beelden en fijne mix!" .....  Eibe Gerhartl ..... Bassist