Contact

Stel je vraag over videoproductie

Heb je een vraag over videoproductie of wil je een prijsaanvraag doen gebruik dan onderstaand formulier om contact op te nemen. Wij beantwoorden al uw vragen over onze videoproductieservice binnen 2 werkdagen maar vaak nog dezelfde dag.

 

 


Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Betaalbare muziekvideo productie

Wij produceren betaalbare muziekvideo’s voor bands en artiesten die aandacht nodig hebben. Omdat  live muziek meer aandacht verdien, brengen wij kwalitatieve muziekvideo’s binnen handbereik en creëren kansen voor musicerend talent.

Passie voor multicam muziekvdeo's

Met onze passie voor multicam muziekvideo's richten wij ons voornamelijk tot bands, artiesten en singer/songwriters met dezelfde drive en passie.  Je wilt gezien worden in de muziekwereld. Met onze low budget  video producties bieden we toegang tot een breed publiek zonder dat dat een rib uit je lijf moet kosten.

Onze video's volgen de muziekstijl

Met onze eigen stijl van monteren en cameravoering creëren wij dynamische muziekvideo's die je aandacht keer op keer blijven vasthouden. De video's die je op ons YouTube kanaal kunt bekijken laten de kwaliteit van de muzikanten zien zoals ze zijn.