Publicatiebeleid

Steftiaan.nl is vaak te vinden bij optredens en festivals. Wij leggen het optreden vast op video. We maken er een professionele videomontage van. De montage wordt gepubliceerd op ons eigen YouTubekanaal. Er is inmiddels een videotheek van meer dan 1400 muziekvideo's. Die door iedereen vrij te bekijken zijn.

 

Ons eigen YouTube Kanaal

Artiesten mogen het materiaal gebruiken op hun eigen website of andere publicaties zolang ons logo zichtbaar blijft en er aan bronvermelding wordt gedaan. (bijv. 'Muziekvideo beschikbaar gesteld door Steftiaan.nl') Wij geven geen toestemming om de video te downloaden van YouTube om dan op een andere manier te gebruiken. 'Embedden' van onze video's is toegestaan als wordt voldaan aan voorgaande voorwaarden. Indien gewenst kunnen video's zonder logo beschikbaar worden gemaakt. Neem daarvoor contact met ons op.

Onze manier van werken krijgt tijdens een live-registratie veel positieve respons. Wij filmen op een onopvallende manier, gebruiken kleine camera's en zorgen voor zo min mogelijk overlast tijdens het optreden. Artiesten weten vaak niet eens dat ze gefilmd worden. Het eindresultaat is heel authentiek. Het blijkt soms een grote verassing voor artiesten om op deze manier in beeld komen. Zoals gesteld: meestal zijn de reacties positief.

 

Publicatie van jouw muziekvideo

Soms wordt de publicatie niet op prijs gesteld. Daar hebben wij begrip voor. Artiesten krijgen daarom altijd bericht van de publicatie. Artiesten die niet willen dat hun optreden op YouTube wordt gepubliceerd kunnen dit binnen een maand na publicatie kenbaar maken. De beste manier om dit te doen is via ons contactformulier

Wij gaan er van uit dat artiesten het op prijs stellen dat de video is gepubliceerd als er niet binnen een maand is gereageerd. Video's worden na die maand niet meer verwijderd. Zo ontstaat een unieke videotheek op ons YouTube kanaal.

Verzoeken later dan een maand na publicatie om video's te verwijderen zullen niet worden gehonoreerd, tenzij het eigen werk betreft.

 

Argumenten als:

  • Onze muziekstijl is veranderd en niet meer representatief.
  • Die muzikant maakt geen deel meer uit van onze band.
  • Dat nummer spelen wij niet meer.
  • Wij zijn nu een veel betere/andere band dan toen.

zijn voor ons geen reden om een video te verwijderen.

 

Laat een actuele muziek video productie maken

Wil je een actueler beeld van jouw muziek of band wilt laten zien? Wij helpen je daar bij. Laat ons een nieuwe video maken die we op ons kanaal publiceren. Wij linken bij alle oudere opnames door naar de nieuwe video zodat bezoekers zicht krijgen op jouw ontwikkeling. Bezoekers krijgen een uitleg dat er verbeteringen te zien zijn. Een unieke manier om jouw muziek te promoten.

 

Gebruik ons contactformulier om een prijsaanvraag te doen.


Seven Eleven

"Ziet er goed uit! Een feestje. Dat was het écht."

LevelSix

"Bedankt voor de montage van in Dordrecht. Jullie hebben zeker leuke beelden kunnen maken."

Monomyth

"Amazing quality recording. The drums just pop right out."

The Machine

"Fans would love to find this version on YT. Thanks for sharing!"