Big Rivers

Alweer voor het achtste jaar sponsort Steftiaan het Big Rivers festival in Dordrecht. Wij maken voor Big Rivers een compilatie van iedere festivaldag en van het hele festival. Daar mogen deelnemende bands ook van meeprofiteren. Speciaal voor het Big Rivers Festival hebben wij een aanbieding voor deelnemende bands. Wij bieden de mogelijkheid om tegen sterk gereduceerd tarief een muziekvideo van jouw optreden op Big Rivers te bestellen.  Lees het hier. Zo krijg je een zeer betaalbare professionele registratie van jouw optreden op Big Rivers 2019.

 

 

Big Rivers Festival

Big Rivers festival 2018
Big Rivers festival 2018
Bekijk onze Big Rivers Festival aanbieding

De Big Rivers organisatie heeft ons gevraagd om ook dit jaar weer opnamen te maken van het festival. We zijn er trots op dat we hiervoor worden uitgenodigd en dat de kwaliteit van onze opnames wordt gewaardeerd.

 

Steftiaan.nl wil de optredende muzikanten en bands ook dit jaar de gelegenheid geven om een unieke live registratie van hun optreden op Big Rivers te verkrijgen voor een zeer aantrekkelijke prijs. De opnames zullen in Full-HD en exclusief zonder logo's beschikbaar worden gesteld en zijn zonder restricties te gebruiken voor promotie van het eigen werk.

 

Festival tarief

 

Voor bands die optreden op Big Rivers 2019 hanteren wij weer het superlage tarief van € 15,00 incl BTW per gemonteerde minuut. Daarnaast worden de opnamekosten niet in rekening gebracht. Minimale afname 5 minuten.

Extra's zoals titels zijn mogelijk voor de normale tarieven. Vergelijk dit aanbod met onze normale tarieven.

 

Opnames worden gemaakt met 3 cameras. Audio opnames vanaf de mengtafel kunnen worden gemixt zonder meerkosten. Daar hebben we van tevoren wel jullie schriftelijke toestemming voor nodig. Steftiaan kan geen garanties geven op de kwaliteit van de audio vanaf de mengtafel. Maak zelf goede afspraken met de geluidstechnicus ter plaatse.

 

Ben je geïnteresseerd in een opname van jouw optreden vul dan het formulier in. We zijn ons er van bewust dat we je vragen veel in te vullen. Dat helpt ons om een opname snel en soepel te plannen. Als iets voor ons niet duidelijk is nemen wij kontakt met je op om nadere afspraken te maken. Weet wel dat wij werken volgens het 'Wie het eerst komt die het eerst maalt'-principe. Wij kunnen op het festival maar op één plaats tegelijk zijn. Om zo veel mogelijk bands te laten profiteren van deze aanbieding heeft het de voorkeur om nummers in je setlist te kiezen die op elkaar aansluiten. Misschien kun je je setlist hierop aanpassen.

 

In de video is veel mogelijk. Het kan een compilatie worden van de nummers die je opgeeft. We kunnen ook specifiek één of meerdere aangegeven nummers geheel monteren. Dat kan je zelf van te voren aangeven. Gebruik daarvoor het veld 'Bericht' van het formulier.

 

Laat deze kans niet voorbij gaan.

 

Het Steftiaan team ziet jullie graag terug op Big Rivers 2019

 

Wij hechten veel waarde aan je privacy. Neem daarom ook de tijd om onze privacyverklaring te lezen zodat je weet waar je mee akkoord gaat bij het invullen van het formulier.

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.