De Grote Prijs van Dordt Popcentrale

De Grote Prijs van Dordt, voorheen Band Boost, is een duw in de rug van ambitieuze artiesten. De Popcentrale als centrum van de lokale popscene biedt hierbij ondersteuning aan de artiesten door middel van aansluitende prijzenpakketten, samenwerkingen met belangrijke partijen in de stad en, misschien wel het belangrijkste, biedt een podium voor deze artiesten.

 

De Popcentrale Dordrecht heeft ons gevraagd om dit jaar weer opnamen te maken van de  De Grote Prijs van Dordt. Het is het vijfde jaar op rij dat wij deze contest sponsoren. We zijn er trots op dat we hiervoor worden uitgenodigd en dat de kwaliteit van onze opnames wordt gewaardeerd. We maken ook weer opnames van de voorrondes van de Grote Prijs van Dordt. 

 

Steftiaan.nl wil de optredende muzikanten en bands de gelegenheid geven om een unieke live registratie van hun optreden op de Grote Prijs van Dordt te bestellen voor een zeer aantrekkelijke prijs. De opnames zullen exclusief zonder logo's beschikbaar worden gesteld en zijn zonder restricties te gebruiken voor promotie van het eigen werk

 

. 

Big Rivers Festival 2016

Popcentrale Grote Prijs van Dordt tarief

 

Voor bands die meedoen aan de Grote Prijs van Dort 2020 hanteren wij het superlage tarief van € 15,00 incl BTW per gemonteerde minuut. Daarnaast worden de opnamekosten niet in rekening gebracht. Minimale afname 5 minuten.

Extra's zoals titels zijn mogelijk voor de normale tarieven. Vergelijk dit aanbod met onze normale tarieven.

 

Opnames worden gemaakt met 5 camera's.

 

Ben je geïnteresseerd in een opname van jouw optreden vul dan het formulier in. Wij nemen contact met je op om nadere afspraken te maken.

 

Laat deze kans niet voorbij gaan.

 

Het Steftiaan team ziet jullie graag terug op de Grote Prijs van Dordt 2020 en wenst jullie alvast veel succes toe.

 

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.