Band Boost Popcentrale

De Popcentrale Dordrecht heeft ons gevraagd om ook dit jaar weer opnamen te maken van de Band Boost. Het is voor ons het derde jaar op rij dat wij opnamen maken op de Band Boost. We zijn er trots op dat we hiervoor worden uitgenodigd en dat de kwaliteit van onze opnames wordt gewaardeerd. Dit jaar maken we ook opnames van de voorrondes van de Band Boost. 

 

Steftiaan.nl wil de optredende muzikanten en bands ook dit jaar de gelegenheid geven om een unieke live registratie van hun optreden op de Band Boost te verkrijgen voor een zeer aantrekkelijke prijs. De opnames zullen exclusief zonder logo's beschikbaar worden gesteld en zijn zonder restricties te gebruiken voor promotie van het eigen werk. 

Big Rivers Festival 2016

Popcentrale Band Boost tarief

 

Voor bands die meedoen aan de Band Boost 2018 hanteren wij het superlage tarief van € 15,00 incl BTW per gemonteerde minuut. Daarnaast worden de opnamekosten niet in rekening gebracht. Minimale afname 5 minuten.

Extra's zoals titels zijn mogelijk voor de normale tarieven. Vergelijk dit aanbod met onze normale tarieven.

 

Opnames worden gemaakt met 5 cameras.

 

Ben je geïnteresseerd in een opname van jouw optreden vul dan het formulier in. Wij nemen kontakt met je op om nadere afspraken te maken.

 

Laat deze kans niet voorbij gaan.

 

Het Steftiaan team ziet jullie graag terug op de Band Boost 2018 en wenst jullie alvast veel succes toe.

 

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.