Band Boost Popcentrale

De Popcentrale Dordrecht heeft ons gevraagd om ook dit jaar weer opnamen te maken van de Band Boost. Dat wordt voor ons dan het tweede jaar op rij dat wij opnamen gaan maken op de Band Boost. We zijn er trots op dat we hiervoor worden uitgenodigd en dat de kwaliteit van onze opnames wordt gewaardeerd. Vorig jaar heeft Steftiaan alleen video opnames gemaakt op de finale van de Band Boost. Dit jaar gaan we ook opnames maken van de voorrondes van de Band Boost. 

 

Steftiaan.nl wil de optredende muzikanten en bands ook dit jaar de gelegenheid geven om een unieke live registratie van hun optreden op de Band Boost te verkrijgen voor een zeer aantrekkelijke prijs. De opnames zullen exclusief zonder logo's beschikbaar worden gesteld en zijn zonder restricties te gebruiken voor promotie van het eigen werk. 

Big Rivers Festival 2016

Popcentrale Band Boost tarief

 

Voor bands die meedoen aan de Band Boost 2017 hanteren wij het superlage tarief van € 15,00 incl BTW per gemonteerde minuut. Daarnaast worden de opnamekosten niet in rekening gebracht. Minimale afname 5 minuten.

Extra's zoals titels zijn mogelijk voor de normale tarieven. Vergelijk dit aanbod met onze normale tarieven.

 

Opnames worden gemaakt met 4 cameras. Audio opnames worden vanaf de mengtafel gemixt zonder meerkosten. Daar hebben we van tevoren wel jullie schriftelijke toestemming voor nodig. Geef dat voor het gemak aan in het formulier. 

 

LET OP: Steftiaan is niet verantwoordelijk voor de kwaliteit van de audio. We zijn daarvoor afhankelijk van de mix die door de geluidstechnicus wordt gemaakt. Wil je hier invloed op hebben dan kun je het best afspraken maken met de technicus ter plaatse.

 

Ben je geïnteresseerd in een opname van jouw optreden vul dan het formulier in. Dan nemen wij kontakt met je op om nadere afspraken te maken.

 

Laat deze kans niet voorbij gaan.

 

Het Steftiaan team ziet jullie graag terug op de Band Boost 2017 en wenst jullie alvast veel succes toe.

 

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.