Ayreon Universe

Steftiaan zou zich moeten schamen. Zolang niets van zich laten horen.

Maar ja er was zoveel te doen. We kwamen er niet aan toe. Sorry, Sorry.

 

Toch hebben we niet stil gezeten. Het meest aansprekende daarvan willen we toch graag met jullie delen. Steftiaan was uitgenodigd om opnamen te maken van Ayreon Universe.  Ayreon is het geesteskind van Arjen Lucassen. Er is veel over te vertellen maar dat doen we niet hier. je kunt dat beter bekijken op de eigen website van Ayreon.

Voor de laatste productie van Ayreon waren 3 optredens van de show georganiseerd in 013 Tilburg. Unieke optredens. Fans moesten het doen met alleen deze shows. Hij wordt verder nergens anders opgevoerd.

 

Voor de lichtshow heeft Valk Welding robots beschikbaar mogen stellen. Voor Valk Welding was dit bijzonder genoeg om Steftiaan te vragen daar een registratie van te maken. Jullie begrijpen het al. Steftiaan voelde zich vereerd en greep die kans met beide handen aan.

 

Wat een bijzondere belevenis. Wij hebben een geweldige show mogen zien.  Steftiaan was zeer onder de indruk van de muziek, de sfeer en de show zelf. In een vlog proberen wij uit te leggen wat we hebben meegemaakt. Bekijk de vlog hieronder.

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0