Dordt Live

Steftiaan is door RTV Dordrecht gevraagd om mee te werken aan een nieuw programma. RTV Dordrecht start met 'Dordt Live'. Een programma met muziek van Dordtsche podia gemaakt door Dordtsche bands en muzikanten.

Wij zijn natuurlijk veel te vinden bij Dordtsche podia. Er staat flink veel Dordtsche muziek in onze bibliotheek. 

 

Tsjongejonge, nu worden we gevraagd door regionale televisie om aan een uniek programma over Dordtsche muziek mee te werken. We zijn trots en willen graag meewerken. Het idee is er ... de verdere uitwerking moet nog vorm krijgen. Daar gaan we met RTV Dordrecht tot na de zomer aan werken. Tot die tijd zullen in ieder geval de halve en hele finale van de BandBoost 2017 die Steftiaan maakte op RTV Dordrecht te zien zijn.  

 

RTV Dordrecht heeft Steftiaan al aangekondigd met een interview. Dat was wel wat vreemd. Normaal staan we zelf achter de camera. Nu moesten we zelf vol in beeld. Het is een leuk interview geworden en we kijken uit naar de nieuwe samenwerking.

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0