KiKa actie AB Mulder

Het is al weer even geleden maar we vinden het de moeite waard om te melden. Steftiaan mocht meewerken aan een videoclip die is gelanceerd voor een inzamelingsactie van KiKa. Ronald Heart van AB Mulder en zonen nam een CD op en de opbrengst van die CD komt ten goede aan het werk van KiKa. Over de actie kun je lezen op de website van AB Mulder en zonen. De CD is geproduceerd door ADS Studio uit den Haag.

 

Om de actie toe te lichten heeft Steftiaan op het bedrijf van AB Mulder en Zonen opnames gemaakt. Eveline Mulder legt uit waarom het bedrijf het initiatief nam om KiKa met deze actie te steunen. Het resultaat is aan de clip toegevoegd.

 

Steftiaan was erg onder de indruk van de actie en de sympathieke mensen die dit initiatief nemen.

 

Wil je de actie steunen koop dan de CD door de instructies te volgen op deze pagina op de website van KiKa.

 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0