BandBoost finale

20 mei was het zover. De finale van de Band Boost georganiseerd door de Popcentrale Dordrecht. In 4 voorronden en een halve finale was door bands gestreden om een plek in deze finale. En het ging ook ergens om... De lijst met prijzen is te lang voor deze blogpost om te noemen. Steftiaan stelde ook een prijs beschikbaar. De winnaar die op het Wantijfestival mag gaan optreden krijgt van Steftiaan een volledige videoregistratie van dat optreden.

Voor die prijs alleen zou je al willen gaan, denken wij dan.

 

En het was een geweldige avond. Steftiaan is geen echte blogger. We doen maar wat, en als je wilt lezen hoe de finale verliep raden we je aan om deze pagina te lezen. Steftiaan wil alleen vertellen dat de bands zich van hun beste kant lieten zien en er werden goede optredens neergezet. Het publiek kreeg waar ze voor kwamen. Een leuke avond met frisse muziek en prijzen voor hun favorieten. Luke & The Lovers, The Artificial, Here Today, Windup Space en MacSwordFish speelden de sterren van de hemel. Alles vakkundig aan elkaar gepraat en gepresenteerd door Bosse Beckers.

 

Steftiaan feliciteert MacSwordFish met het winnen van het optreden op Wantijpop. We zien elkaar daar weer en wij zorgen voor de videoregistratie van het optreden.

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0